Yrityslainat ja lainavertailu

Sivuiltamme löytyy ihan varmasti se paras yrityslaina, sillä olemme koonneet hurjan määrän toimijoita niin sanotusti saman katon alle. Tarkoituksenamme onkin koota mahdollisimman paljon tietoa erilaisista tarjolla olevista vaihtoehdoista yrityslainaa harkitseville, sekä tämän lisäksi vertailla niiden ominaisuuksia puolueettomasti ja niin että kaikki tarvittava tieto olisi mahdollisimman helposti saatavilla. Yrityslainat

Toiveemme on siis että yrityslainaa etsivä tai vasta harkitseva löytäisi itselleen sen kaikkein parhaimman vaihtoehdon oman yritystoimintansa aloittamiseen tai kehittämiseen. Kaikeksi onneksi myös yrityslainoja löytyy nykyisin todella runsain määrin myös netistä ja kaiken lisäksi ne ovat myös poikkeuksetta laadukkaita toimijoita, joista lainan hakeminen on kaiken lisäksi todella helppoa ja nopeaa. Alta löydät runsaan tietopaketin yrityslainoista sekä kätevä viiden yrityslainan lainavertailu.

Yrityslainan voi nykyisin hakea helposti myös netistä

Ei ole lainkaan harvinaista että yritys on tilanteessa, jossa tarvitaan hieman nopeaa lisärahoitusta. Yleensä rahoitusta saatetaan tarvita esimerkiksi yritystoiminnan kehittämiseen, yllättäviin kuluihin tai ihan vain väliaikaisen kassavajeen paikkaamiseen. Olipa syy mikä tahansa, niin netistä haettava yrityslaina on kuitenkin usein apu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ne ovat nimittäin paitsi todella helposti ja nopeasti haettavia, niiden hakukriteerit ovat varsin kohtuullisia ja tämän lisäksi niiden korot ja kulut ovat myös sellaisella tasolla että ne ovat todellakin tarkemman tutustumisen arvoisia.

Yritysrahoitusta on Suomessa haettu perinteisesti ns. kivijalkapankeista, erilaisista rahoitus- ja sijoitusyhtiöistä tai Startup-sijoittajilta (bisnes enkelit). Nykyisin rahoitusta voi kuitenkin hakea myös esimerkiksi netistä ja näitä toimijoita onkin markkinoilla tätä nykyä jo todella kiitettävästi. Me haluammekin esitellä parhaat uudet yritysrahoitusta tarjoavat lainasivustot, joiden toimintaan kannattaa todellakin tutustua tarkemmin jos on etsimässä aloittelevalle tai jo toiminnassa olevalle yritykselle lisärahoitusta.

Yrityslainan hakeminen netistä on siis nykyisin todella helppo ja nopea toimenpide, eli kassavajeen iskiessä ei kannata jäädä asian kanssa tuskailemaan. On myös ilahduttavaa että yrityslainan myöntämisen edellytykset, sekä kulut ovat usein varsin reiluja hakijan kannalta. Vaikka lainojen ehdot ja kulurakenne ovatkin yleensä varsin hyvällä tolalla, niin silti on hyvä kuitenkin muistaa myös tässä asiassa vertailun tärkeys. Vertailua suorittamalla voi nimittäin säästä pitkän pennin. Kaiken lisäksi vertailuun ei edes mene kauan aikaa, sillä olemme laatineet listoistamme niin selkeitä ja helppolukuisia, että niiden avulla kuka tahansa löytää nopeasti itselleen sen parhaimman lainaratkaisun uusilta yrityslaina markkinoilta.

Vertailussa Yrityslainat

Esittelyssä yrityslainat, joiden avulla myös erilaiset yritykset voivat hakea itselleen nopeaa rahoitusta netistä. Onkin todella mukava asia, että netin lainapaikoista jotkut ovat alkaneet myös tarjota rahoitusratkaisuja erilaisille yrityksille. Luonnollisesti myös ne voivat tarvita joskus helposti haettavaa ja nopeasti saatavilla olevaa lainarahoitusta aina silloin tällöin. Kuten moni tietää, niin normaalista kivijalkapankista yrityksen saattaa olla hieman haastavampi tai ainakin hitaampi hakea itselleen lainarahoitusta. Tästä syystä onkin ollut aivan upea kehitys, että muutamat netin lainapaikoista ovat ottaneet härkää sarvista ja aloittaneet erilaisten yrityslainojen ja luottojen tarjoamisen.

Yleensä nämä netistä haettavat yrityslainat ovat myös siitä mukavia, että ne lainaavat rahaa kaikenlaisille yritysmuodoille. Myös niissä lainahakemuksen tekeminen on tehty nopeaksi ja helpoksi ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainarahat ovat lainanhakijan eli tässä tapauksessa yrityksen tilillä todella nopeasti. Nyt esitellemmekin teille viisi mielenkiintoista ja luotettavaa lainasivustoa, jotka tarjoavat hyväehtoista ja helposti haettava yrityslainaa. Tutustu siis kaikessa rauhassa listaukseemme ja jokaisen listalta löytyvän lainasivuston erityisominaisuuksiin.

Front Kasvurahoitus

Front Kasvurahoitus Front Kasvurahoitus tarjoaa erilaisille yritysmuodoille helposti ja nopeasti haettavaa vakuudetonta yrityslainaa. Front Kasvurahoitus on varsin uusi tekijä yritysrahoitusmarkkinoilla ja se on todellakin mestaroinut niin rahoituksen nopeuden, joustavuuden kuin myös asiakaspalvelunkin aivan uusiin sfääreihin. Kasvurahoituksen kautta voi hakea yritykselle yritysrahoitusta 2 000 – 50 000 euroa. Se on myös pitänyt huolta siitä että sen sopimusehdot ovat todella selkeitä ja helposti ymmärrettäviä, jonka takia moni yritys onkin valinnut sen omaksi lainapaikakseen.

Uudet yrityslainat ovatkin usein todella hienosti ja ammattitaitoisesti toteutettuja kokonaisuuksia, jonka takia yritysten on myös todella turvallista asioida niissä. Kasvurahoituksen taustalta löytyy sellainen yritys kuin Vertaislaina Oy, jolla löytyy myös muita lainasivustoja. Kaikkia niitä yhdistää se että ne ovat luotettavia, turvallisia ja nopeita luotonantajia niin yksityishenkilöille, kuin myös yrityksillekin.

Front Kasvurahoitus edut:

 1. Helposti haettava ja hyväehtoinen yrityslainapalvelu
 2. Hienosti toimiva asiakastuki ja ammattimainen palvelu
 3. Luotettava ja turvallinen uusi yrityslainoja tarjoava sivusto

Lue lisää Kasvurahoitus yrityslainasta täältä

Aktiivilaina

Aktiivilaina
Aktiivilaina lainapalvelu on sivusto jonka kautta voi hakea lainaa 500 – 70 000 euroa. Se tarjoaa lainarahoitusta sekä yksityishenkilöille kuin myös yrityksillekin. Lainahakemuksen tekeminen Aktiivilainan kautta on äärimmäisen helppo ja nopea toimenpide, johon kulutin aikaa vain muutamia minuutteja. Aktiivilaina siis kilpailuttaa ja vertailee lainanhakijan puolesta jopa useita kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia. Lainaa hakeva yritys voikin saada itselleen todella monia hyväehtoisia lainatarjouksia. Aktiivilainan suurimpia etuja on myös se, että se mahdollistaa lainan tai luoton maksamisen pois aiottua aikaisemmin ilman mitään ylimääräisiä kustannuksia. Aktiivilaina tarjoaa siis hyväehtoisia yrityslainoja kuin myös yksityishenkilöiden rahoitusmahdollisuuksia helpolla ja nopealla verkkohakemuksella. Aktiivilainan kautta lainan hakeminen on myös täysin ilmaista, eikä sido lainanhakijaa vielä mihinkään.

Aktiivilaina edut:

 1. Helppo ja nopea lainanhakuprosessi
 2. Vertailee lainanhakijan puolesta useita kymmeniä lainanantajia
 3. Turvallinen ja luotettava toimija

Lue lisää Aktiivilaina lainoista täältä

HaeNyt

HaeNyt
HaeNyt tarjoaa muiden hyväehtoisten lainojensa lisäksi edullista yrityslainaa. HaeNyt yrityslainan hakeminen tapahtuu helpolla ja nopealla verkkohakemuksella, joka täytetään HaeNyt lainasivuston omilla verkkosivuilla. Lainaa voivat hakea kaikki yritysmuodot, eli sen kautta voivat hakea rahoitusta isot yritykset, jo toiminnassa hyvin olevat yritykset kuin myös vasta yritystoimintaa aloittelevat yrityksetkin. Kannattaa myös huomioida että lainahakemuksen tekeminen HaeNyt lainasivustolla ei maksa mitään, eikä sido lainanhakijaa vielä mihinkään. HaeNyt Yrityslainoissa on kaikissa yksilöllinen vuosikorko, joka muodostuu sen mukaan mikä yrityksesi tilanne on. Yrityslainaa voi hakea aina 1 000 – 3 000 000 euroa, joten sen avulla voi tehdä hieman suurempaakin kasvusuunnitelmaa tai investointeja yritykseensä.

HaeNyt yrityslaina edut:

 1. Helppo, nopea ja vaivaton hakuprosessi
 2. Turvallinen ja luotettava toimija
 3. Lainaa jopa 3 000 000 euroa

Lue lisää HaeNyt lainoista täältä

Qred Yrityslaina

Qred
Qred Yrityslaina on erikoistunut pienyritysten rahoitusratkaisuihin. Qred yritysrahoitus tarjoaa siis hyväehtoista ja helposti haettavaa yrityslainaa pienille yrityksille. Lainoja myönnetään kuitenkin kaikille yritysmuodoille, eli esimerkiksi osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille, kuin myös toiminimillekin. Qred yrityslaina on siis monipuolinen luotonantaja, joka arvioi jokaisen lainanhakijan tilanteen yksilöllisesti. Siihen vaikuttaa yrityksen kokonaistilanne, jonka perusteella lainapäätös muodostuu. Kyseinen yritys ei kuitenkaan edellytä lainanhakijaa eli yritystä lähettämään tilinpäätöstä, kassavirtalaskelmaa tai liiketoimintasuunnitelmaa. Hakemukseen voi kuitenkin niin halutessaan liittää esimerkiksi tiliotteen tai vaikkapa tietoja tulevista toimeksiannoista. Nämä luonnollisesti kaikki lisäävät myönteisen lainapäätöksen mahdollisuutta. Qred yrityslainan tavoitteena onkin tarjota yrittäjille nopeaa ja helposti haettavaa rahoitusta, sillä kuten moni tietää niin välttämättä yrityksen ei aina ole kovinkaan helppoa tai varsinkaan nopeaa saada rahoitusta perinteisestä kivijalkapankista.

Qred Yrityslaina edut:

 1. Nopea ja todella helppo lainanhakuprosessi
 2. Kotimainen toimija
 3. Edullinen kulurakenne ja nopea lainarahojen saatavuus

Lue lisää Qred Yrityslainoista täältä

Etkö löytänyt aiheesta yrityslainat vertailu sitä mitä etsit? Kokeile myös näitä sivuja:

Kaikki yrityslainat

AktiiviLaina logo
Lainaa 500 € - 50 000 €
 • Lainaaika: 1 vuosi - 15 vuotta
 • Pienin laina: 500 €
 • Suurin laina: 50 000 €
BusinessCredit logo
Lainaa 1 000 € - 100 000 €
 • Lainaaika: 3 kk - 12 kk
 • Pienin laina: 1 000 €
 • Suurin laina: 100 000 €
Ferratum Business logo
Lainaa 2 000 € - 250 000 €
 • Lainaaika: 1 kk - 24 kk
 • Pienin laina: 2 000 €
 • Suurin laina: 250 000 €
Front Kasvurahoitus logo
Lainaa 2 000 € - 50 000 €
 • Lainaaika: 1 kk - 24 kk
 • Pienin laina: 2 000 €
 • Suurin laina: 50 000 €
Hae Nyt logo
Lainaa 500 € -50 000€
 • Lainaaika: 1 vuosi - 12 vuotta
 • Pienin laina: 500 €
 • Suurin laina: 50 000 €
Qred logo
Lainaa 1 000 € - 50 000 €
 • Lainaaika: 1 kk - 12 kk
 • Pienin laina: 1 000 €
 • Suurin laina: 50 000 €

Löydä yrityslaina vertailumme avulla paras laina yrityksellesi!

Meidän uudet yrityslainat vertailustamme onkin helppoa tarkistaa kunkin lainapaikan lainaehdot, sekä se että minkä verran lainaa kyseisestä lainapaikasta voi hakea. Ilmoitamme myös aina lainojen kulut ja korot (jos vain tiedot ovat saatavilla). Yrityslainoissa tarjolla olevat korot ja kulut vaihtelevat nimittäin suurestikin yrityksen oman tilanteen mukaan. Eli lainatarjous on usein parempi vakavaraiselle ja myönteiset tulevaisuuden näkymät omaavalle yritykselle.

Kannattaa myös huomioida että monet vakuudettomia yrityslainoja tarjoavat lainapaikat ovat usein erikoistuneet erilaisiin investointilainoihin, sekä uusien yritysten kasvun vauhdittamiseen. Tästä syystä ne saattavatkin arvioida hakemuksissaan monta kertaa enemmän itse liikeideaa, yrittäjän kokemusta ja ammattitaitoa, sekä alan tulevaisuuden näkymiä. Painoarvo on siis hieman enemmän edellä mainituilla seikoilla, kuin yrityksen sen hetkisellä taloudellisella tilanteella tai yrityksen koolla.

Netistä haettava yrityslainalla voi rahoittaa yrityksen kasvua tai kassavajetta!

Nämä ovatkin syitä miksi netin yrityslainat ovatkin hyvä vaihtoehto uudemmille ja toimintaansa laajentaville yrityksille. Yrityslainaa voi myös hakea niin sanottuun kassavajeeseen, eli tilanteeseen jossa esimerkiksi taloustilanteen heilahtelut tai joku muu yllättävä tilanne ovat aiheuttaneet äkillisen rahavajeen kassaan.

Kannattaa kuitenkin ennen lainan hakemista vertailla yksityiskohtaisesti eri markkinoilta löytyviä vaihtoehtoja, sekä tämän lisäksi pitää silmällä lainan lisäkuluja. Sillä ihan samalla tavalla kuin yksityishenkilöllekin suunnatuissa lainoissa, myös yrityslainoissa valinnanvaraa löytyy todella paljon. Myös yrityslainojen kohdalla vertailu kannattaa ja on suorastaan suotavaa, sillä se voi tuoda mukanaan suuren säästön vuositasolla. Tässä me pyrimmekin olemaan lainanhakijalle avuksi, sillä sivuiltamme löytyy selkeästi listattuina markkinoiden parhaat ja uusimmat yrityslainoja tarjoavat lainasivustot.

Yrityslainat ovat usein saatavilla ilman reaalivakuutta!

Moni yrityslainoja myöntävä sivusto myöntää lainoja ilman reaalivakuuksia, joten on ymmärrettävää että varsinkin suurten lainasummien ollessa kyseessä edellä mainittuja dokumentteja saatetaan pyytää.

Vaikka netin lainasivustoilta haettaviin yrityslainoihin ei usein erillisiä reaalivakuuksia vaaditakaan, on jokaisella lainapaikalla kuitenkin omat ehtonsa lainarahan myöntämiselle. Luonnollisesti asiaan vaikuttaa monikin seikka, eli esimerkiksi lainan suuruus, haluttu takaisinmaksuaika sekä yrityksen ikä ja taloudellinen tilanne.

Onkin hyvä selvittää tietyt asiat jo etukäteen, sillä näin lainan hakemisesta tulee huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Kannattaa siis lukea huolellisesti läpi mitä lainapaikka vaatii rahoituksen myöntääkseen ja jos yritystä pyydetään toimittamaan vaikkapa rahoituslaskelmia, viimeisin tilinpäätös tai muita dokumentteja, niin ne kannattaa hoitaa valmiiksi hyvissä ajoin.

Löydä listoiltamme laadukkaat uudet Yrityslainat helposti ja nopeasti!

Uudet lainapaikat sivulla olemme koonneet kattavan ja helposti tutustuttavan listauksen yrityslainoista. Niihin on äärimmäisen vaivaton ja nopea tutustua, sillä olemme halunneet tehdä arvosteluistamme selkokielisiä ja sellaisia että lainanhakija pystyy helposti vertailemaan niitä. Istu siis alas, aloita Uudet Yrityslainat listaan tutustuminen ja pyydä tarjous vaikka muutamastakin eri paikasta. Kannattaa nimittäin muistaa että lainatarjouksen pyytäminen on ilmaista eikä sido vielä mihinkään.

Lista artikkeleista joissa aiheena yrityslaina: