Suomalaiset lainapaikat – Kotimaisuus on valttia myös netin lainamarkkinoilla!

Tervetuloa tutustumaan suomalaiset lainapaikat listaamme, jossa esittelemme parhaat suomalaiset lainasivustot. Kotimaisuus on myös monelle lainanhakijalle tärkeä asia ja siksi olemmekin kokeneet tärkeäksi listata laadukkaita suomalaisia lainasivustoja helposti luettavaksi ja tutustuttavaksi listaukseksi.

Netistä haettavia lainoja löytyy nykyisin joka lähtöön ja ne sopivatkin monentyyppisille kuluttajille sekä monenlaisiin elämäntilanteisiin. Nykyisin ei olekaan väliä onko haussa isompi lainasumma, kulutusluotto, joustoluotto vai pienempi ja nopea pikavippi – jokaiseen lainatarpeeseen löytyy jotakin.

Kaiken lisäksi nykyisillä lainamarkkinoilla löytyy myös upeasti kotimaisia toimijoita, joka varmasti ilahduttaa suomalaista lainanhakijaa. Meidän suomalaiset lainapaikat listaltamme löytyykin laina helposti erilaisiin elämäntilanteisiin. Kaiken lisäksi kaikki toimijat listallamme on arvosteltu niin, että lainanhakija löytää etsimänsä tiedon helposti ja nopeasti, sekä kätevän arvosanan perusteella voi myös jo tehdä johtopäätöksiä sen suhteen että minkälaisesta lainapaikasta puhutaan.

Vertailussa Suomalaiset lainapaikat

Monille lainanhakijalle saattaa olla ensiarvoisen tärkeää se, että lainapaikka on kotimainen eli suomalainen toimija. Tästä syystä olemme nyt koonneet pienen, viiden lainapaikan listauksen muutamasta laadukkaasta ja luotettavasta suomalaisesta lainasivustosta. Toki markkinoilta löytyy hurja määrä muitakin tarkemman tutustumisen arvoisia kotimaisia lainapaikkoja, mutta tämä pieni otantamme kertoo mielestämme kuitenkin hyvin sen, että tarjontaa löytyy runsaasti myös sellaisille lainanhakijoille jotka haluavat kannattaa kotimaista toimijaa.

Jokainen esittelemämme suomalaisesta lainapaikasta on hieman erityyppinen, eli tarjoaa erilaisia lainatuotteita suomalaisille kuluttajille. Syitä miksi valita Suomalainen lainapaikka on useita. Luonnollisesti se että tällä tavoin voi kannattaa suomalaista osaamista ja yritystoimintaa on yksi, mutta myös se että koska kyseiset toimijat ovat luonnollisestikin suunnanneet markkinansa ensisijaisesti suomalaisille kuluttajille, niin se tarkoittaa että niiden lainaehdot, kriteerit kuin myös lainatuotteetkin ovat todella hyvin soveltuvia juuri suomalaisen kuluttajan tarpeisiin.

Suomalaiset lainapaikat pystyvät myös tarjoamaan omille asiakkailleen suomalaisen asiakastuen, joka on myös todella tärkeä asia, sillä lainanhakijalla voi nousta kysymyksiä eteen joko lainan hakuvaiheessa tai siinä vaiheessa kun laina on jo nostettu. Onkin todella tärkeää että laadukkaalla ja hyvin toimivalla lainasivustolla löytyy myös asiantunteva ja ystävällinen asiakastuki. Luonnollisesti suomalaiset lainapaikat pystyvät myös varsin hyvin kilpailemaan perinteisten suomalaisten kivijalkapankkien lainatuotteiden kanssa, sillä ne tietävät mitä niillä on tarjolla. Kuten aiemmin sanottiin, ne ovat tehneet hyvin kotiläksynsä sen suhteen että mitä suomalainen kuluttaja tarvitsee. Lähde siis tutustumaan viiteen erilaiseen suomalaiseen lainapaikkaan avullamme, joista jokainen on upea ja turvallinen toimija josta laina on saatavilla nopeasti, helposti ja vaivattomasti.

Lainasto

Lainasto
Lainasto lainapaikka on siis täysin kotimainen rahoituspalvelu, joka tarjoaa kuluttajille jopa kolme erilaista hyväehtoista aina tuotetta. Tarjolla on pikavippi, joustoluotto ja kulutusluotto. Lainaston eri lainatuotteilla on kaikilla hieman erilaiset lainakriteerit, Esimerkiksi pikavippiä voivat Lainaston kautta hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot. Joustolainan hakijoilta Lainasto edellyttää lainanhakijalta vähintään 22-vuoden ikää.

Lainaston suurimpia etuja kotimaisuuden lisäksi ovat siis nopeus helppous sekä tämän lisäksi ehdoton turvallisuus. Lainasto myös sopii hyvin erityyppisille lainanhakijoille, kiitos mukavan monipuolisen lainatuotevalikoiman. Lainasto pystyy myös tarjoamaan hyvin erilaisia etuja lainan hakijoille, esimerkiksi joustoluotossa ensinosto on täysin ilman nostokuluja tehtävissä.

Lainasto lainapaikan edut:

 1. Helppo ja nopea hakuprosessi
 2. Hyvät lainaehdot, luotettava kotimainen toimija
 3. Mukava valikoima erilaisia lainatuotteita

Lue lisää Lainasto lainapaikasta täältä

NetistäLainaa

Netistä Lainaa
NetistäLainaa on toinen kotimainen lainasivusto, joka tarjoaa suomalaisille kuluttajille hyväehtoista ja helposti haettavaa joustoluottoa. NetistäLainaa sivuston kautta voi joustoluottoa hakea aina 100 eurosta 2 250 euroon saakka ja maksuaikaakin lainasummalle saa todella mukavasti, eli jopa kolme vuotta. Joustoluottojen suurimpia etujahan on se, että kuluja ja korkoja kertyy vain ja ainoastaan nostetusta lainasummasta.

Myös NetistäLainaa lainasivusto pystyy siirtämään lainarahat lainanhakijan tilille todella nopealla aikataululla, eli jopa muutamissa minuuteissa sen jälkeen kun myönteinen lainapäätös on saatu. Hakeakseen itselleen joustoluottoa NetistäLainaa sivuston kautta, hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias ja asua Suomessa vakituisesti. Tämän lisäksi lainanhakijalta edellytetään puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä tuloja.

NetistäLainaa lainasivun edut:

 1. Helppo ja nopea hakuprosessi
 2. Vakavarainen ja luotettava Suomalainen toimija
 3. Hyväehtoinen joustoluotto aina 2 250 euroon saakka

Siirry NetistäLainaa sivustolle tästä

Suomilimiitti

Suomilimiitti
Suomilimiitti on myös monien suomalaisten kuluttajien tuntematta lainasivusto, joka markkinoi omia tuotteitaan varsin aktiivisesti ja tämän lisäksi tarjoaa myös hyviä etuja uusille asiakkailleen. Suomilimiitin kautta voikin hakea itselleen todella monen tyylisiä lainatuotteita, eli tarjolla on niin pikavippejä, joustoluottoja ja kulutusluottoja, sekä limiittilainoja. Suomilimiitin ikäraja on 21-vuotta ja tämän lisäksi luonnollisesti henkilöllä täytyy olla puhtaat luottotiedot ja hänen täytyy asua Suomessa vakituisesti. Suomilimiitti tarjoaa asiakkailleen myös maksuvapaita kuukausia vuodessa, joka on asia jota monet lainanottajat varmasti myös osaavat arvostaa. Kaikki Suomilimiitin lainatuotteet ovat myös saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia.

Suomilimiitti on siis erikoistunut joustoluotto eli tililuottoihin, jotka toimivat vähän samalla tapaa kuin luottokortti. Se on siis kätevä vararahasto, josta voi nostaa rahaa omalle tililleen aina silloin kun sille on tarvetta. Kannattaa huomioida että Suomilimiitti lainasivustolla luonnollisestikin kuluja ja korkoja kertyy vain ja ainoastaan nostetusta lainasummasta.

Suomilimiitti lainasivun edut:

 1. Helppo ja nopea hakuprosessi
 2. Hyväehtoinen joustoluotto eli tililuotto
 3. Tunnettu ja luotettava kotimainen toimija

Lue lisää Suomilimiitti lainasivustosta täältä

FiksuLaina

Fiksulaina
Suomalainen FiksuLaina on toiminut lainamarkkinoilla jo hyvän aikaa, sillä se aloitti toimintansa vuonna 2009. FiksuLainan kautta suomalainen kuluttaja voikin hakea itselleen lainaa aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Laina-aikaakin saa aina yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen saakka. FiksuLaina on lainapalvelu, joka tarkoittaa siis sitä että se kilpailuttaa lainanhakijan lainahakemuksen jopa 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Tämä tarkoittaa sitä, että lainanhakija saa itselleen äärimmäisen nopeasti ja helposti useita hyviä lainatarjouksia vain yhden lainahakemuksen tekemällä.

Lainatarjoukset lainanhakija saa itselleen varsin nopeasti ja tämän jälkeen hän voi tutustua niihin kaikessa rauhassa oman kotinsa rauhassa. Kun sopiva lainatarjous on löytynyt, lainanhakija hyväksyy sen ja allekirjoittaa sopimuksen. Lainarahat FiksuLainan kautta haetuissa lainoissa ja luotoissa ovat myös saatavilla äärimmäisen nopeasti. Voidakseen hakea lainaa kyseisen sivuston kautta, lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö jolla on luottotiedot kunnossa ja joka asuu pysyvästi Suomessa.

FiksuLaina lainasivuston edut:

 1. Helposti haettavat lainat jopa 60 000 euroon saakka
 2. Kotimainen, luotettava toimija
 3. Vain yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia

Siirry Fiksulaina sivustolle tästä

Ostosraha

Ostosraha
Ostosraha on suomalainen lainasivusto, joka tarjoaa suomalaisille kuluttajille lainarahaa aina 400 eurosta jopa 10 000 euroon saakka. Kyseessä on siis kulutusluotto, jolle maksuaikaa voi saada lainasummasta riippuen aina yhdestä vuodesta jopa kuuteen vuoteen saakka. Ostosrahaa on kotimaisuutensa lisäksi myös muistakin syistä hyvä valinta, sillä se tarjoaa omille asiakkailleen myös esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia vuoden aikana. Tämän lisäksi lainanhakeminen itsessään ei vielä maksa mitään, eikä sido lainanhakijaa mihinkään.

Hakeakseen itselleen lainarahoitusta Ostosraha lainasivuston kautta, lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, mutta korkeintaan 75-vuotias. Lainapäätös on saatavilla todella nopeasti ja myönteisen lainapäätöksen ollessa kyseessä lainarahat maksetaan lainanhakijan tilille jopa välittömästi. Ostosraha ei vaadi lainoilleen vakuuksia tai takaajia. Sen kautta lainahakemus onkin äärimmäisen helppo ja nopea tehdä vaivattoman verkkohakemuksen avulla.

Ostosraha lainasivuston edut:

 1. Helposti ja nopeasti lainaa jopa 10 000 euroa
 2. Luotettava kotimainen toimija
 3. Hyvät lainaehdot

Lue lisää Ostosraha lainasivustosta täältä

Löydä edullisin kotimainen lainapaikka avustuksellamme!

Suomalaiset lainapaikat
Tavoitteenamme on siis etsiä lainanhakijalle markkinoiden alhaisimmat korot, sekä kulut, mutta tarkistamme myös aina lainojen ehdot. Meille on tärkeää että sivustomme asiakkaat löytävät itselleen edullisen ja hyvän lainapaikan, jonka lainatuotteet ovat juuri hänelle sopivia. Kerromme myös arvosteluissamme luonnollisesti aina sen, että kauanko lainasivusto on toiminut markkinoilla ja miten sen lainanhakuprosessi toimii.

Uudet-lainapaikat.fi etsiikin jatkuvasti uutta tietoa ja päivityksiä lainapaikoista, sekä mielenkiintoisista uusista rahoituspalveluista. Tuomme kuluttajan tietoisuuteen aina lainojen korot, ehdot sekä muut vaatimukset, Lainamarkkinoilla löytyy hyvämaineisia toimijoita nykyisin runsaasti, mutta voimme silti hyvin ymmärtää että joillekin kuluttajille lainapaikan kotimaisuus on äärimmäisen tärkeä ja jopa lainapaikan valintaan vaikuttava asia.

Kotimaiset lainapaikat ovat poikkeuksetta laadukkaita toimijoita!

Kotimaiset lainapaikat ovatkin kaiken kaikkiaan sellaisia, että niiden palvelupaketti on hyvin kasassa. Eli lainasummat, hakuprosessi, takaisinmaksuajat sekä kokonaiskustannukset ovat kilpailukykyisiä. Ei siis ole mikään ihmekään että suomalaisista lainanhakijoista todella moni on kallistunut suomalaisen lainapaikan puoleen. Todella tärkeää on myös se, että asiakastukea on saatavilla suomeksi ja näinhän asian laita on näillä suomalaisilla lainasivustoilla.

Lainanhakuprosessi on todella helppo ja nopea suomalaisilla lainasivustoilla ja totta kai, tapahtuu myös alusta loppuun saakka suomeksi. On myös upeaa että oikeastaan kaikki listaltamme löytyvistä lainasivustoista kuuluvat luotonantajarekisteriin ja toimivat myös kilpailu- ja kuluttajaviraston valvonnan alaisena. Tämä takaakin sen että niiden toimintaan voi luottaa ja prosessi on alusta loppuun saakka turvallinen.

Uudet-lainapaikat.fi etsii siis lainanetsijälle kotimaiset lainat pienellä korolla. Listoiltamme löytyy siis mukava määrä kotimaisia pikavippejä, käyttöluottoja, yritysluottoja kuin myös joustoluottoja tarjoavia sivustoja. Kerromme aina kunkin lainapaikan korot, kulut, takaisinmaksuajat, lisätiedot, sekä haku kriteerit, jonka ansiosta lainanhakija voikin rauhassa pohtia että millainen laina, korko tai maksuaikataulu sopii juuri hänelle. Kannattaa muistaa, että myös kotimaisten toimijoiden lainoissa/luotoissa korot vaihtelevat, joten todellisen vuosikoron tarkempi tsekkaus kannattaa aina. Tietoa ei tarvitse kuitenkaan kaivaa itse mistään, vaan myös se löytyy nopeasti ja kätevästi meidän laatimistamme arvosteluista.

Vertaile lainapaikat ja löydä itsellesi markkinoiden edullisin rahoitus kauttamme!

Rahaa
Lainanhakijan kannattaakin vertailla eri lainanantajia sekä heidän tarjoamia korkoja, kuin myös muita kuluja. Näin saa nopeasti selville että mikä markkinoilta löytyvistä lainoista/luotoista on paras ja edullisin. Kun hyvä laina on löytynyt, myös itse hakuprosessi on helppo, sillä suurin osa suomalaisista lainapaikoista vaatii vain että lainanhakija täyttää verkkosivuilta löytyvään hakemukseen omat henkilötietonsa, sekä toivomansa lainasumman ja takaisinmaksuajan.

Joissakin tapauksissa lainanhakijan tulee toimittaa lainanantajalle myös henkilöllisyystodistus (passi tai kuvallinen henkilökortti), sekä todistus tuloista. Suurin osa lainapaikoista kuitenkin mahdollistaa lainan myös ilman tuloselvitystä tai vakuuksia ja takauksia.

Istu siis alas ja nauti kotimaiset lainapaikat listamme upeasta annista, joka on pistetty kasaan huolella ja rakkaudella, juuri suomalaista lainanhakijaa ensisijaisesti ajatellen!