Lainavertailu – Vertaile lainoja ja lainapaikkoja

Jos olet etsimässä itsellesi edullista ja hyväehtoista lainaa tai luottoa, mutta et ole vielä päättänyt minkä pankin tai rahoituslaitoksen aiot valita, niin laatimamme lainavertailu on oiva työkalu löytää itsellesi lainaa.

Koska valikoimaa on nykyisin todella paljon sekä monipuolisesti. Moni on kuitenkin huomannut että lainapaikkojen koroissa, kuluissa kuin myös lainatuotteissakin on suuria eroja, tästä syystä onkin todella ymmärrettävää että päätöksen teko voi tuntua vaikealta. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä me olemme päättäneet parhaamme mukaan auttaa lainanhakijaa, jotta hän pystyisi kattavan lainavertailun avulla löytämään itselleen sen parhaan mahdollisen lainatuotteen ja lainapaikan.

Viiden lainapaikan lainavertailu

Päätimme esitellä ja tehdä lainavertailu viidestä keskenään erilaisesta netin lainapaikasta, jotka jokainen tarjoavat hieman erilaisia lainatuotteita kuluttajille. Varmasti moni tietääkin jo sen, että lainojen ja luottojen lainavertailu on ensiarvoisen tärkeää ja nykyisin se on myös helppoa, sillä erilaisia lainavertailusivustoja löytyy runsain määrin. Päätimme kuitenkin lähestyä aihetta hieman eri kantilta ja otimme esittelyyn yhden uusimmista lainasivustoista, yhden lainapaikan joka tarjoaa pikavippejä, yhden joka on erikoistunut joustoluottoihin, yhden nettipankin, sekä tämän lisäksi vielä hieman suurempia kulutusluottoja tarjoavan lainasivuston, joka tässä tapauksessa on nettipankki. Lainavertailumme esittelee siis yhteensä viisi täysin erityylistä lainasivustoa, joista jokainen on luotettava ja asianmukainen toimija.

Kuten moni varmasti tietää, lainapaikat ovat keskenään varsin erilaisia ja ne tarjoavat erilaisia lainatuotteita, kuin myös erilaisia lainaehtojakin. Tästä syystä onkin hyvä ottaa pieni kierros niiden parissa ja tsekata näiden viiden esimerkkitapauksen avulla että miten ne eroavat toisistaan ja minkälaisia tuotteita ja millä ehdoilla niillä on lainaa saatavilla. Aloitamme esittelyn ensimmäisenä sellaisesta lainapaikasta kuin Otsolaina, joka on yksi uusimmista netin lainasivusto tulokkaista.

Otsolaina

Otsolaina lainavertailu
Otsolaina on uusi suomalainen lainapalvelu joka tarjoaa yksityishenkilöille lainarahoitusta aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Myös laina-aikaa on mukavasti saatavilla, eli aina kuudesta kuukaudesta jopa 15 vuoteen saakka. Takaisinmaksuaikaan vaikuttaa luonnollisesti myös haettu lainasumma.

Lainahakemus Otoslainan kautta on äärimmäisen helppo tehdä, sillä sivusto on tehty niin yksinkertaiseksi kuin vain mahdollista. Lainanhakijan täytyykin täyttää vain omat yhteys- ja henkilötietonsa, sekä muutamia muita Otsolainan pyytämiä tietoja. Tämän jälkeen lainahakemus klikataan eteenpäin ja lainatarjoukset ovat saatavilla todella nopeasti.

Otsolaina on myös yksi niitä netin lainapalveluja, joka mahdollistaa lainarahat lainanhakijalle todella nopeasti. Eli jos lainapäätös on myönteinen, niin lainarahat ovat saatavilla jo useimmissa tapauksissa saman päivän aikana. Otsolaina on myös täysin riippumaton lainapalvelu, eli lainan hakeminen on sieltä ehdottoman turvallista ja. luotettavaa Otsolaina lainahakemuksen tekeminen on myös täysin ilmaista eikä se sido lainanhakijaa vielä mihinkään.

Otsolainan edut:

 1. Lainahakemus kilpailutetaan jopa 50 eri pankilla ja rahoituslaitoksella
 2. Kilpailukykyiset hinnat
 3. Todella nopea ja helppo lainanhakuprosessi

Lue lisää Otsolaina lainapalvelusta täältä

Eurovippi

Eurovippi lainavertailu
Eurovippi on pikavippejä tarjoava lainasivusto, josta voi lainaa hakea mukavat 2 250 euroa. Maksuaikaa Eurovipin lainoille voi saada 7, 14, 30, 60 tai 90 vuorokautta. Kyseessä on siis perinteinen pikavippipalvelu, joka on toiminut jo hyvän aikaa Suomen lainamarkkinoilla. Eli jos siis tarvitaan pienehköä lainasummaa, eli pikavippiä, niin Eurovippi voi olla todellakin varteenotettava vaihtoehto. Kyseisellä lainasivustolla on nimittäin todella monia hyviä etuja puolellaan. Yksi niistä on se, että lainanhakija voi tehdä lainahakemuksen milloin itselle parhaiten sopii, eli siis vaikka 24 tuntia vuorokaudessa.

Luonnollisesti koska kyseessä on pikavippipalvelu, niin se tarkoittaa sitä että lainarahat maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainanhakijan tilille todella nopeasti. Tämä tarkoittaa sitä että ne ovat saatavilla saman päivän aikana. Eurovipin lainakriteerit ovat myös varsin kohtuullisia, eli sen kautta pientä pikalainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään täysi-ikäisiä Suomen kansalaisia ja heillä on puhtaat luottotiedot.

Eurovippi on myös kuluiltaan varsin kilpailukykyinen kun sitä verrataan moniin muihin markkinoilta löytyviin pikavippipalveluihin. Tästä syystä siitä onkin muodostunut monelle kuluttajalle mukava apu paikkaamaan arjen pientä rahapulaa.

Eurovipin edut:

 1. Kilpailukykyiset hinnat
 2. Helppo hakuprosessi
 3. Todella nopea saatavuus

Lue lisää Eurovippi pikavippipalvelusta täältä

Everyday.fi

Everyday lainavertailu
Everyday.fi on joustoluottoja tarjoava lainasivusto, josta voi helposti ja näppärästi hakea itselleen 2 000 euron limiitillä tililuoton. Lainanhakuprosessi Everyday.fi lainasivustolla on todella helppo, eli kaikki tapahtuu näppärästi ja kätevästi sen omien verkkosivujen kautta sähköisellä lainahakemuksella. Everyday.fi tililuottoa on siis mahdollista saada aina 2 000 euroon saakka.

Kyseessä on siis joustoluotto, jolle ei ole määritelty tiettyä takaisinmaksuaikaa. Se toimii hyvin samalla tapaa kuin luottokorttikin, eli sen avulla voi rahoittaa kätevästi arkea tai juhlaa jos tarvitaan pientä lisärahoitusta. Se toimii siis toisin sanoen pienenä vararahastona.

Everyday.fi joustoluoton suurimpia etuja on myös se, että kuluja kertyy vain ja ainoastaan nostetusta luotosta. Kuten mainittu, joustoluoton hakuprosessi on todella helppo ja nopea ja jos luottopäätös on myönteinen, niin se tarkoittaa sitä että luotto on heti välittömästi lainanhakijan käytössä. Everyday.fi joustoluotto ei myöskään sisällä kiinteää vuosimaksua tai mitään muitakaan piilokuluja. Se on siis ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoinen ja saattaa olla jopa hyvä vaihtoehto luottokortille.

Everyday.fi edut:

 1. Helppo ja nopea hakuprosessi
 2. Kuluja vain nostetusta luotosta
 3. Ei lankaan kiinteää vuosimaksua tai piilokuluja

Lue lisää Everyday.fi joustoluotoista täältä

Instabank

Instabank lainavertailu
Instabank on yksi niistä nettipankeista, joka toimii Suomen lainamarkkinoilla. Se on perustettu vuonna 2016 ja se on Norjalaista alkuperää. Instabank tarjoaa erilaisia pankkipalveluja, kuten esimerkiksi hyväehtoista lainarahoitusta yksityishenkilöille. Lainaa on saatavilla aina 500 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Sen takaisinmaksuajat ovat myös todella joustavia, eli vaihtoehtona on joustava takaisinmaksuaika, tai sitten kolmesta vuodesta jopa 15 vuoteen saakka.

Vaikka Instabank ei olekaan vielä toiminut Suomen lainamarkkinoilla kovinkaan kauan aikaa, niin ne muutamat vuodet jotka se on toiminut, ovat olleet varsin menestyksekkäitä. Perinteisen lainarahan lisäksi se nimittäin tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden esimerkiksi säästötilin avaamiseen. Se voikin olla hyvä idea, sillä siinä on yksi markkinoiden parhaimmista koroista.

Instabank nettipankin edut:

 1. Helppo lainanhakuprosessi
 2. Luotettava ja vakavarainen nettipankki
 3. Monipuoliset nettipankin palvelut

Lue lisää Instabank nettipankista täältä

Bigbank

Bigbank lainavertailu
Bigbank nettipankki tarjoaa hyväehtoista kulutusluottoa yksityishenkilöille. Sieltä voi hakea lainaa aina 3 000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Myös laina-aikaa on saatavilla joustavasti, eli yhdestä vuodesta jopa 10 vuoteen saakka. Lainarahat ovat myös Bigbank nettipankista todella nopeasti saatavilla, eli jopa saman päivän aikana. Kyseinen nettipankki on juuriltaan Virolainen.

Bigbankin kulutusluotot ovat myös saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Kaiken lisäksi lainanhakuprosessista on tehty todella helppo ja juuri suomalaiselle kuluttajalle sopiva. Kyseessä on kansainvälinen toimija, jolla on yleisesti hyvä maine ja se on siis myös ehdottoman turvallinen asioida.

Kulutusluottojen lisäksi tämä kyseinen nettipankki tarjoaa myös muita hyväehtoisia ja helposti haettavia lainatuotteita. Niitä ovat esimerkiksi autolaina, remonttilaina, matkalaina, pikalaina ja yhdistelylaina. Bigbankin kulutusluotot ovat myös hyväehtoisia ja kuluiltaan varsin edullisia.

Niitä voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 22-vuotiaita Suomen kansalaisia tai vakituisesti Suomessa asuvia. Tämän lisäksi lainanhakijalta edellytetään myös puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja. Bigbank antaa mahdollisuuden myös lainan hakemiseen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Bigbank edut:

 1. Vakavarainen ja luotettava toimija
 2. Hyvät lainaehdot ja ainutlaatuinen tyytyväisyystakuu
 3. Helppo lainanhakuprosessi ja joustavat takaisinmaksuajat

Lue lisää Bigbank kulutusluotoista täältä

Lainavertailun avulla löytyy aina edullisin ja paras laina!

Lainavertailu on siis lainaa/luottoa etsittäessä se kaikkein paras mahdollinen työkalu, jonka avulla löytyy ihan varmasti laina joka miellyttää sekä korkojen, lainaehtojen kuin muidenkin ominaisuuksiensa puolesta.

Lähestulkoon kaikki sivuillamme esitellyt lainapaikat tarjoavat lainaa netistä ilman että lainanhakijan tulee liittää hakemukseen mukaan ylimääräisiä liitteitä. Tämän lisäksi suurin osa niistä on vielä saatavilla ilman vakuutta tai takaajia.

Listoiltamme löytyvistä lainapaikoista myös suurin osa ottaa lainahakemuksia vastaan ympäri vuorokauden, jopa seitsemänä päivänä viikossa. Tämä tarkoittaa siis sitä että lainahakemuksen voi pistää menemään juuri silloin kun se itselle sattuu parhaiten sopimaan.
Olemme myös lainavertailussamme esitelleet aina jokaisen lainapaikan myös ikärajavaatimuksen, sekä nimelliskoron ja todellisen vuosikoron.
Kannattaa muistaa myös sellainen juttu, että lähestulkoon kaikki lainapaikat edellyttävät lainanhakijalta puhtaita luottotietoja, sekä tämän lisäksi verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta ja pysyvää osoitetta Suomessa.

Kerromme lainojen korot sekä todellisen kulurakenteen!

Kattavan ja monipuolisen lainavertailumme avulla lainanhakija pystyy helposti ja nopeasti vertailemaan millaisia lainapaikkoja ja lainatuotteita netistä on nykyisin löydettävissä.

Esimerkiksi lainojen korkotasoa voi vertailla sivustollamme uskomattoman helposti ja nopeasti.
Olemme listanneet sivuille myös lainapaikkojen lainatuotteet, takaisinmaksuaikataulun, sekä sen miten nopeasti lainaraha on saatavilla tilillesi.

Sivujemme kautta löydät siis aivan varmasti edullisen lainan ilman vakuuksia ja takaajia, juuri sinulle sopivilla lainaehdoilla. Lainavertailun tekeminen on siis ihan uskomattoman helppoa ja kaiken lisäksi sen voi tehdä millä tahansa laitteella! Ei siis löydy yhtään hyvää syytä olla varmistamatta paras ja edullisen laina kätevän ja monipuolisen lainavertailumme avulla!

Lainavertailu lisää asiakastyytyväisyyttä!

Onkin huomattu, että lainavertailun ansiosta yhä useampi lainaottaja on ollut tyytyväinen valitsemaansa lainatuotteeseen ja lainapaikkaan. Syykin tähän on selvä, sillä näin lainanhakija tietää mitä on saamassa ja väärinymmärryksiltä vältytään.

Lainavertailun avulla lainanhakija pystyy siis todella helposti karsimaan ne kuluiltaa liian kalliit lainat pois ja nauttimaan edullisen lainarahan tuomasta ilosta ja helpotuksesta.

Lainavertailu on aina tärkeää, mutta varsinkin pienissä pikavipeissä, nykyisestä korkokatosta huolimatta, erot voivat olla hyvinkin suuria. Jotkut lainapaikat tarjoavat lainaa jopa ilman kuluja, kun taas toisilla lainapaikoilla korkoprosentti ja lainan kulut saattavat olla vrsinkin tyyriitä.

Tämä onkin juuri se syy, miksi lainanottajan kannattaa olla tarkkana kuin porkkana lainaa/luottoa etsiessään ja lainavertailu toimiikin oivallisena pikku apulaisena tässä.

Muista siis aina lainarahaa etsiessäsi tarkistaa sekä lainan todellinen vuosikorko, sillä sen avulla pystyy kaikkein parhaiten selvittämään lainan/luoton todellista kulurakennetta!

Lainavertailu esittelee kaikki netin lainatuotteet!

Uudet-lainapaikat lainavertailu on siis uskomattoman tarkka, selkeä ja monipuolinen tapa vertailla luotettavasti netin kulutusluotot, joustoluotot, pikavipit, yrityslainat, vertaislainat sekä monet muut lainatuotteet. Sivuillemme listattujen lainapalveluiden ja välittäjien kautta lainanhakija pystyykin uskomattoman nopeasti vertailemaan ja tsekkaamaan suorastaan uskomattoman määrän eri pankkeja ja muita rahoittajia. Lainavertailustamme löytyy lainarahoitusta monenlaiseen tarpeeseen, eli 100 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Yrityslainojen kohdalla puhutaan vieläkin suuremmista summista!

Kannattaa myös muistaa sellainen seikka, että vaikka pyrimme lainavertailussamme aina esittelemään jokaisen lainapaikan korot ja kulut, niin varsinkin korot saattavat joillakin lainasivustoilla määrittyä osittain myös hakijakohtaisesti. Tästä syystä joissakin arvosteluissamme näkyykin ns. korkohaarukka, josta lainanhakija näkee että mille välille korko kyseisellä lainapaikalla asettuu. Koron suuruuteen vaikuttavat lainanhakijan taloudellinen tilanne, eli jokainen lainahakemus käsitellään yksilöllisesti.

Lainavertailun avulla lainanhakija voi kuitenkin saada todella erinomaisen kokonaiskuvan lainojen ja luottojen kuluista, mutta se myös helpottaa lainanhakijan lainanhakuprosessia huomattavasti. Koska lainavertailu ei maksa mitään, niin ei löydykään yhtään hyvää syytä olla käyttämättä tätä huolella laatimaamme ja elämää helpottavaa palvelua, jonka avulla löytyy ihan varmasti paras laina!

Etkö löytänyt aiheesta lainavertailu sitä mitä etsit? Kokeile myös näitä sivuja: