Bondora

Bondora on uuden ajan lainapalvelu, joka tarjoaa todella hyväehtoisia lainoja kuluttajien moninaisiin tarpeisiin. Bondoran kanssa asioiminen on miellyttävää ja kaiken lisäksi personoitua – asia jota varmasti nykyihminen todellakin osaa arvostaa. Bondora on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2009, eli myös kokemusta asiakkaiden palvelusta löytyy. Bondora itse ilmoittaakin olevansa joustava sekä  helppo lainapalvelu ja myönnettyjen lainojen perusteella tämä pitääkin paikkaansa. Kyseisen lainapalvelun on nimittäin valinnut jo uskomaton määrä kuluttajia. Bondora toimii suomen lisäksi myös Espanjassa ja Virossa. Bondora toimi aiemmin nimellä IsePankur ja silloin sen toiminta ei ollut vielä läheskään yhtä korkealla tasolla mitä se nykyisin on. Nykyisin Bondora toimiikin todella vahvalla ammattitaidolla ja se on korjannut aiempia epäkohtia todella mallikkaasti, jonka ansiosta se onkin todella varteenotettava vaihtoehto kun ollaan etsimässä laadukasta ja luotettavaa lainapaikkaa.

Bondora laina on helppo hakea!

Bondora LainaYksi Bondoran suurimpia etuja muihin lainapaikkoihin nähden on ehdottomasti sen teknologia, jonka avulla lainaamisesta tulee todella helppoa ja vaivatonta. Lainan hakeminen Bondora verkkohakemuksen avulla kestääkin vain noin muutamia minuutteja. Lainanhakijan tuleekin vain lähettää Bondoralle omat henkilötietonsa kätevän ja helposti täytettävän verkkohakemuksen avulla. Tämän jälkeen lainanhakijan tulee valita toivomansa lainasumma, sekä ilmoittaa minkälaisella aikataululla hän haluaisi lainaa kuukausittain lyhentää. Bondoran lainoissa on myös sellainen upea juttu, että ne ovat kaikki henkilökohtaisia ja niiden korkotaso on myös varsin kohtuullinen. Jos lainanhakija saa myönteisen lainapäätöksen ja hyväksyy sen, täytyy hänen todentaa henkilöllisyytensä ensimmäistä kertaa Bondoralla asioidessaan. Lainarahat on myös saatavilla välittömästi sen jälkeen kun lainanhakija on allekirjoittanut lainasopimuksen.
Bondora laina soveltuu mainiosti kaikille sellaisille jotka ovat vähintään 21-vuotiaita ja heillä on tili jossakin suomalaisessa pankissa, sekä pankin verkkopankkitunnukset. Lainanhakijalla tulee myös olla tuloja (eläke-tai palkkatulot) ja tämän lisäksi lainanhakijalla ei tule olla merkintöjä luottotiedoissa tai uhkapeliriippuvuutta.

Selkeät ja hyvät lainaehdot!

Kuten aiemmin jo mainittiin, Bondora tarjoa varsin hyvät lainaehdot. Tämä tarkoittaa siis sitä että kaikki sen tarjoamat lainat ovat vakuudettomia, niiden hakuprosessi on äärettömän helppoa ja nopea, lainasummat liikkuvat välillä 500 – 10 000 euroa ja laina-aikaakin on saatavilla todella joustavasti eli aina 3 kuukaudesta, viiteen vuoteen saakka. Bondora lainoissa lainanhakija voi myös itse valita haluamansa kuukausittaisen lainanlyhennyksen. Jos lainan haluaa maksaa takaisin etuajassa, niin siitä ei koidu mitään ylimääräisiä kuluja lainanhakijalle. Bondoran käyttämän teknologian ansiosta lainaa voi hakea niin halutessaan myös mobiililaitetta käyttäen. Yksi erikseen mainittava asia Bondora lainojen kohdalla on myös se että niihin ei koskaan sisälly minkäänlaisia piilokuluja!

Bondora kokemuksia

Kokemukset Bondora lainapaikasta ovat olleet kuluttajilla todella myönteisiä, sillä se on osannut rakentaa selkeän, helposti käytettävän ja nykyaikaisen palvelupaketin asiakkaille. Lainan hakeminen Bandoran kautta sujuu siis todella näppärästi ja totta kai itse lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido vielä mihinkään. Bondoran maine on myös todella hyvä, eli se tunnetaan yleisesti luotettavana ja rehellisenä toimijana lainamarkkinoilla. On myös hieno asia että kaikki Bodoran myöntämät lainat ovat henkilökohtaisia, tämän lisäksi niiden korot ja kulurakenne yleensäkin ovat todella kohtuullisella tasolla. Vaikka Bondoran toiminta onkin todella hyvällä tasolla, niin pieni miinus tulee kuitenkin siitä että sillä ei ole lainkaan asiakastukea. Tämä on asia jonka olettaisi löytyvän nykyaikaiselta lainasivustolta.  Uudet lainapaikat nimittäin nykyään myös kilpailevat hyvällä palvelulla ja asiakastuki on iso osa sitä. Sivuilla on kuitenkin varsin laaja ja hyvin koottu UKK-osio, mutta jäimme kaipaamaan myös oikeaa asiakastukea (esimerkiksi live chat tai sähköposti tuki).

Bondora pähkinänkuoressa

Bondora logo
 • Omistaja: Bondora AS Suomen sivuliike
 • Y-Tunnus: 2694508-8
 • Osoite: Urho Kekkosen katu 4-6E, 00100
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@bondora.com
 • Puhelinnumero: -
 • Aukioloajat arkisin: -
 • Aukioloajat viikonloppuisin: -
 • Ikäraja: 21
 • Perustamisvuosi:

Bondora Laina

 • Lainaa: 500 - 10 000 €
 • Pienin laina: 500 €
 • Suurin laina: 10 000 €
 • Lainan maksu:
 • Lainaaika: 3 - 60 kk
 • Pienin lainaaika: 3 kk
 • Suurin lainaaika: 60 kk
Bondora logo
Bondora arvosana
Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja: 21
 • Pienin laina: 500 €
 • Suurin laina: 10 000 €