Aurora Laina

Aurora Laina haluaa tuoda hyvät vanhat ajat takaisin, sillä se perustaa lainapäätöksensä luottamukseen, sekä lainanhakijan sen hetkiseen tilanteeseen. Tämä lainapaikka ei siis katso vain ja ainoastaan luottotietoja ja maksukykylaskelmia. Voit hakea Aurora Lainan kautta itsellesi todella helposti 1 000 – 6 000 euroa lainaa ja maksuaikaa sille voit saada 1 – 5 vuotta.

Tämä uusi lainapaikka onkin ottanut hieman erilaisen toimintatavan käyttöön kuin moni muu netistä löytyvä lainaaja. Monista muista luotonantajista poiketen, Aurora Laina tarjoaa haettavaksi niin sanottuja takaajalainoja. Tämä saattaa kuulostaa yllättävälle tänä päivänä, kun lähestulkoon jokainen lainapaikka mainostaa kissan kokoisin kirjaimin vakuudettomia lainoja ilman takaajia.

Aurora Laina kuitenkin haluaa ottaa ihmisläheisemmän lähestymistavan luotonantoon ja siksi se on tuonut vanhat kunnon takaajalainat takaisin markkinoille. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että Aurora Laina luottaa sinuun ja katsoo kokonaistilannettasi, sen sijaan että keskittyisi pelkkiin luottotietoihisi. Tämä lainapaikka myös keskustelee sekä sinun, kuin myös takaajasi kanssa puhelimessa ennen lainan maksamista. Henkilökohtainen keskustelu takaa sen, että palvelu on huomattavasti henkilökohtaisempaa kuin monilla muilla netin lainasivustoilla.

Aurora Lainan kautta laina on helppo hakea!

Aurora Lainan kautta laina on helppo ja nopea hakea. Vaikka tämä lainapaikka edellyttääkin takaajaa lainalle, ei se kuitenkaan hidasta lainanhakuprosessia millään tavalla. Sinun tulee vain täyttää simppeli lainahakemus Aurora Lainan sivuilla, jonka jälkeen tunnistaudut palveluun omilla pankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen sinulle välitetään henkilökohtainen linkki, jonka välität takaajallesi. Linkin avulla takaaja pääsee täyttämään omat tietonsa järjestelmään.

Kun edellä mainitut toimenpiteet on tehty ja takaaja on varmistettu sopivaksi takaamaan lainasi, Aurora Laina laittaa lainarahat välittömästi maksuun. Ne maksetaan takaajan pankkitilille, syystä, että niin voidaan minimoida kaikenlaiset väärinkäytökset. Pääset nauttimaan rahoista yleensä saman päivän aikana, joskus jopa nopeamminkin, jos sinulla ja takaajalla on sama pankki käytössä.

Lainan takaajana voi toimia esimerkiksi puoliso, omat vanhemmat, sisarukset tai hyvä ystävä. Toisin sanoen siis sellainen henkilö, joka tuntee sinut hyvin ja tietää että olet luotettava henkilö, joka hoitaa asiansa kunnolla. Takaajalla tulee kuitenkin olla itsellään myös sellainen taloudellinen tilanne, että jos sinä et jostakin syystä selviydy lainan takaisinmaksusta, niin hän voi astua apuun.

Selkeät ja hyvät lainaehdot!

Tämän uuden ja erilaisen lainapaikan lainat ovat myös todella hyväehtoisia, sillä niistä ei koskaan peritä minkäänlaisia piilokuluja. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Aurora Laina ei esimerkiksi peri lainkaan lainanhoitokuluja, perustamiskuluja tai myöhästymismaksuja. Hinnoittelu on siis kaiken kaikkiaan todella kuluttajaystävällistä.

Aurora Laina myös antaa sinulle mahdollisuuden maksaa koko lainasumman pois milloin tahansa, ilman että siitä syntyy sinulle minkäänlaisia ylimääräisiä kuluja. Voit myös niin halutessasi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ja kaiken muun hyvän lisäksi tuo ylimääräinen lyhennys vähennetään lainasummasta välittömästi.

Aurora Laina kokemuksia

Koska tämä kyseinen luotonantaja on vielä suhteellisen uusi tuttavuus suomalaisilla lainamarkkinoilla, niin siitä ei ole kovinkaan paljon olemassa asiakaskokemuksia. Ne muutamat kokemukset jotka löysimme, olivat kuitenkin kaikki todella myönteisiä. Lainanhakijat ovat siis selkeästi kaivanneet tämän kaltaista toimijaa markkinoille.

Kaiken muun hyvän lisäksi, Aurora Laina myös tekee omille asiakkailleen lupauksen, jossa se lupaa auttaa lainanhakijaa jopa 10 eri tavalla, jos lainan maksuerä menee rästiin. Tämä tarkoittaa siis sitä, että asiat pyritään aina sopimaan ja löytämään niihin kumpaakin osapuolta tyydyttävä ratkaisu. Aurora Laina ei myöskään veloita koskaan ylimääräistä maksua lyhennyksen myöhästymisestä, kirjeistä, tekstiviesteistä tai puheluista.

Aurora Lainan taustalta löytyy sellainen yritys kuin Aurora Financial Finland Oy, joka toimii Etelä-Suomen Aluehallintoviraston myöntämällä luvalla. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että Aurora Laina on luotettava toimija, jolta lainan hakeminen aina ja joka tilanteessa turvallista.

Aurora Laina pähkinänkuoressa

Aurora Laina logo
 • Omistaja:
 • Y-Tunnus:
 • Osoite:
 • Sähköposti:
 • Puhelinnumero:
 • Aukioloajat arkisin:
 • Aukioloajat viikonloppuisin:
 • Ikäraja: 18
 • Perustamisvuosi:

Aurora Laina Laina

 • Lainaa: 1 000 - 6 000 €
 • Pienin laina: 1 000 €
 • Suurin laina: 6 000 €
 • Lainan maksu:
 • Lainaaika: 12 - 60 kk
 • Pienin lainaaika: 12 kk
 • Suurin lainaaika: 60 kk
Aurora Laina logo
Aurora Laina arvosana
Lainaa 1 000 - 6 000 €
 • Ikäraja: 18
 • Pienin laina: 1 000 €
 • Suurin laina: 6 000 €