Ilmainen ensilaina

Netin lainasivustoilta löytyy myös upeita tarjouksia lainanhakijoille. Yksi tällainen on ilmainen ensilaina. Moni lainasivusto tarjoaakin niin sanottuna sisäänheittotuotteena ilmaista ensilainaa. Se tarkoittaa siis sitä, että asiakkaan ensimmäinen laina/luotto kyseisestä lainapaikasta on saatavilla täysin ilman korkoa tai kuluja. Saattaa kuulostaa jopa liian hyvälle ollakseen totta, mutta näitä tarjouksia on yllättävänkin paljon saatavilla.

Nappaa itsellesi ilmainen ensilaina ja nauti ilmaisesta lainarahasta!

Me kerromme omissa arvosteluissamme luonnollisesti myös aina tämän seikan, jos kyseisellä lainapaikalla on olemassa tämänkaltainen tarjous. Ketäpä ei kiinnostaisi ja houkuttelisi ilmainen lainaraha?

Tämän lisäksi uudet lainapaikat saattavat tarjota myös muunlaisia upeita etuja omille asiakkailleen ja näitä ovat esimerkiksi ensimmäinen nosto ilman kuluja etu. Näillä uusien ja joidenkin vanhempienkin lainapaikkojen upeilla eduilla lainanhakija voi todellakin säästää usean euron ja siksi ne kannattaakin aina kuin vain on mahdollista käyttää hyväkseen.

Monet lainanhakijat ovat luonnollisesti tarttuneet näihin tarjouksiin, sillä kuten sanottua se on vähän kuin ilmaista lainarahaa. Tässä myös tulee sitten esiin netin lainapaikkojen upeat edut verrattuna ns. normi pankkeihin, sillä tämänkaltaisia etuja harvemmin näkee perinteisten pankkien valikoimissa.

Mitä kannattaa huomioida ilmaista ensilainaa hakiessa?

Lompakko
Hakiessaan itselleen ilmaista ensilainaa, lainanhakijan kannattaa kuitenkin ottaa muutamia seikkoja huomioon.

  • Kannattaakin aina tsekata että kuinka monta kuukautta tarjous on voimassa? Eli siis onko se voimassa vain muutaman kuukauden vai kenties koko laina ajan?
  • Kannattaa myös tarkistaa että jos korottoman lainan laina-aikaa haluaa jatkaa, niin minkälaiset korot ja kulut jatko ajalle on asetettu?
  • Vaikka laina olisikin koroton, kannattaa myös tarkistaa sisältyykö lainaan joitain muita kuluja, esimerkiksi nostopalkkio tai kuukausittaisia tilinhoitomaksuja?

Toisin sanoen siis myös ilmaisen ensilainan ollessa kyseessä, lainanhakijan kannattaa ihan ensimmäiseksi vertailla tarjolla olevia tarjouksia ja tämän jälkeen lukea lainaehdot huolellisesti, sillä tämä on paras tapa välttyä epäselvyyksiltä.

Ilmaisen ensilainan voi hakea vaikka monesta lainapaikasta!

Kuluton ensilaina on siis todella varteenotettava vaihtoehto, ainakin silloin jos hakusessa on lyhytaikainen laina. Kaiken lisäksi kuluttaja voi myös niin halutessaan hyödyntää useamman kuin yhden lainapaikan kuluttoman ensilainan, joka tarkoittaa sitä että sillä voi rahoittaa jonkun suuremmankin menon.

Kannattaa kuitenkin olla tarkkana sen asian suhteen että muistaa hoitaa kaikkien lainojen kuukausimaksut asianmukaisesti. Luonnollisesti monen lainan hallinnoiminen on huomattavasti vaikeampaa kuin yhden, eli tässä asiassa kannattaa olla tarkkana!

Lainanhakuprosessi on myös ilmaisen lainan ollessa kyseessä helppo ja nopea!

Kuluton ensilaina on myös ihan yhtä helppo haettava kuin niin sanottu normilainakin, eli hakijalla tulee olla jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, suomalainen puhelinliittymä, toimiva sähköpostiosoite, pysyvä suomalainen osoite sekä puhtaat luottotiedot. Luonnollisesti hakijan tulee myös olla vähintään täysi-ikäinen.

Joskus voi olla että kuluttoman lainan saamiseksi lainapaikka edellyttää niin sanotun kampanja koodin käyttöä, mutta jos näin, se yleensä löytyy joko lainapaikan sivuilta tai lainanhakijalle tulleesta markkinointiviestistä.